adobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Yaskawa-kun, robotul care vinde îngheţată

August 16, 2010 | Autor: Liviu Mihai | Categoria: Fun | 4 Comentarii

Ştim deja mania japonezilor pentru roboţi. Printre altele, Japonia poate fi numită şi patria roboţilor. În ţara Soarelui Răsare, există o pasiune nestvilită pentru roboţi de tot felul, de la cei construiţi pentru procese complexe în cazul fabricilor, până la cei care îşi leagă proprietarii la şireturi.

Mai nou, în Japonia roboţii au luat locul vânzătorilor de îngheţată. Yaskawa-kun este un tip de robot care până la 22 august va lua complet locul vânzătorilor de îngheţatată din parcul de distracţii Tokyo Summerland.

Copiii japonezi, deprinşi cu tehnologiile la modă, vor da comanda folosind un touchscreen. Acolo vor avea de navigat prin mai multe meniuri alegând atât tipul de îngheţată, cât şi diversele arome disponibile. După finalizarea comenzii, zâmbitor, Yaskawa-kun îşi începe treaba. El va prepara şi va servi îngheţata copiilor.

Problema, din ce se poate vedea în clipul video, este că Yaskawa-kun nu se mişcă foarte rapid. Poate nu este însă ceva rău. Poate aşa copiii deprind misterul numit răbdare.

Cine ştie, poate peste câteva zeci de ani în România vor fi înlocuite florăresele cu roboţi mari şi simpatici.

via

Etichete: , ,

Comentarii (4)

  1. wladevlad says:

    Poate chiar mai repede.

  2. marales says:

    tipu’ ala a apasat la butoane de ia venit rau pana sa primeasca o inghetata. :) )

  3. Silver Boy says:

    Foarte tare inventia :)

Lasa o replica

web hosting