teststarter.com buy office 2016 key Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outletadobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Un all-in-one foarte interesant în redacţia Go4it.ro!

March 11, 2011 | Autor: Daniel Ion | Categoria: Teasere | 3,297 Comentarii

Lenovo IdeaCentre A700Protagonistul imaginilor de mai jos se numeşte Lenovo IdeaCentre A700 şi a ajuns cu ceva timp în urmă în redacţia noastră. De ce merită un teaser? Pur şi simplu pentru că este un dispozitiv foarte interesant. Trecând peste faptul că avem componente de laptop fixate în spatele unui ecran de 23″ cu rezoluţie full HD, PC-ul se laudă cu facilităţi mai rare în segmentul său. Ecranul este sensibil la atingere, cu matrice capacitivă ce recunoaşte atingeri multiple. Sub ecran avem o pereche de boxe semnate JBL, iar capacul din spate este metalic.

Lenovo A700 All-in-one

Lenovo A700 nu este doar un PC all-in-one, ci şi un monitor şi LCD TV în acelaşi timp. Panoul din spate este dotat printre altele cu mufe HDMI-in şi HDMI-out. În pachet găsim un kit wireless care se laudă cu conectivitate Bluetooth. Mai mult, mouse-ul poate fi folosit în aer la fel ca şi controller-ul consolei Wii. Dacă vreţi să ştiţi cum s-a comportat în teste şi la ce preţ poate fi cumpărat din România, urmăriţi Go4it.ro în săptămâna următoare. Mai jos găsiţi câteva imagini cu Lenovo A700.

Lenovo A700 - conectorii

Lenovo IdeaCentre A700

Lenovo A700 - kitul Bluetooth

Lenovo A700 - carcasa metalică

Etichete: , ,

Comentarii (3,297)