teststarter.com buy office 2016 key Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outletadobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Ultimul model de MacBook la go4it – prima impresie

March 19, 2010 | Autor: George Olteanu | Categoria: Noutati | 3,706 Comentarii

Construcţia MacBook-ului este ireproşabilă şi e o adevărată plăcere să-l ai în faţă şi să lucrezi pe el (chiar dacă ne mai prindem urechile în sistemul de operare cu care nu suntem prea familiarizaţi).

Au fost şi câteva voci nemulţumite de tastatură (dar nu la modul general ci izolat – săgeţile şi enter-ul sunt mici şi înghesuite), dar şi de anumite probleme legate de design (una ar fi aceea că este incomod să lucrezi pe el din cauza marginilor tăioase care vin exact pe încheietura mâinii), ba chiar unii s-au legat şi de faptul că se comercializează doar pe alb. În fine, preţul este un alt factor pe care nu îl putem omite. Notebook-uri cu configuraţii similare oferite de alţi producători costă cu aproximativ 1000 de lei mai puţin. La fel de adevărat este că acele notebook-uri sunt mai modeste din punct de vedere constructiv.

Până ne vom convinge dacă merită sau nu, iată şi galeria foto cu vedeta lunii martie – Apple Macbook.

Etichete: ,

Comentarii (3,706)