adobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Ultimul model de MacBook la go4it – prima impresie

March 19, 2010 | Autor: George Olteanu | Categoria: Noutati | 13 Comentarii

Construcţia MacBook-ului este ireproşabilă şi e o adevărată plăcere să-l ai în faţă şi să lucrezi pe el (chiar dacă ne mai prindem urechile în sistemul de operare cu care nu suntem prea familiarizaţi).

Au fost şi câteva voci nemulţumite de tastatură (dar nu la modul general ci izolat – săgeţile şi enter-ul sunt mici şi înghesuite), dar şi de anumite probleme legate de design (una ar fi aceea că este incomod să lucrezi pe el din cauza marginilor tăioase care vin exact pe încheietura mâinii), ba chiar unii s-au legat şi de faptul că se comercializează doar pe alb. În fine, preţul este un alt factor pe care nu îl putem omite. Notebook-uri cu configuraţii similare oferite de alţi producători costă cu aproximativ 1000 de lei mai puţin. La fel de adevărat este că acele notebook-uri sunt mai modeste din punct de vedere constructiv.

Până ne vom convinge dacă merită sau nu, iată şi galeria foto cu vedeta lunii martie – Apple Macbook.

Etichete: ,

Comentarii (13)

 1. mxg says:

  Si asta tot?

  Acuma iteleg de ce aveti asa opinii “pozitive” despre Mac: pt ca nu-l intelegeti.

 2. Ionut Popa says:

  mxg, asta e prima impresie, am pus 2-3 poze si i-am trantit 2 randuri de test. saptamana viitoare punem si testul detaliat pe go4it.ro, sa apucam si noi sa-l ‘intelegem’ :)

 3. Si il testati dupa atata timp pentru ca…. ??!?

  • Daniel Ion says:

   Pentru ca … acum ne-a fost oferit la test. Dac-ar fi dupa noi, am cere fiecare produs important imediat ce este lansat. Din pacate, suntem total dependenti de filiere pe care nu le putem controla in niciun fel.

 4. Sergiu says:

  Nu-mi place MacOS-ul. Ma simt legat la maini cu asa un sistem de operare.

  Laptopuri cu finisaj bun sunt sigur ca gasesti mai ieftin.

 5. yuli says:

  Mac-os este mai tare ce windows-ul de 1000 de ori.
  Iar cand vorbesti de apple este de ajuns.
  Ma intereseaza foarte mult daca il tine bateria asa mult.
  Modelul din 2008 il tine cam 3-4 ore la lucru continuu

 6. yuli says:

  observ ca modelul acesta este finisat si nu are marginile ca la modelele anterioare. ade si cip video performant. cu asa mac te poti lauda oricand si oriunde. mic si serios, nota 10 pt. modelul asta

 7. [...] Go4IT anunţă că le-a ajuns în redacţie noul model de MacBook. Fac un post cu el, bagă câteva poze şi anunţă un review pe larg pentru săptămânile următoare. Sub post se încinge discuţia clasică, adică PC vs. Mac. Sau nu se încinge, pentru că ăia cu Mac-ul nu fac altceva decât să dovedească un lucru pe care l-am spus de mult: fiţe, nene. [...]

 8. Red says:

  Intelege ce insamna dependenta de Mac cine isi cumpara un iPhone prima data ( eu asa am inceput) apoi un Desktop Mac ,pe urma un laptop Macbook …. si tot asa .e groasa rau trebuie sa merg la doctor!

 9. ZazaReord says:

  what does oxycodone treat pain medicine oxycodone . oxy ir 10 mg how does oxycodone make you feel order Oxycodone cod where can i buy pills online oxycodone overdose drugs similar to oxycodone . side effects of stopping oxycodone oxycodone 5 milligram oxycodone and oxycotin buy oxycodone online reviews. ordering painkillers online buy oxys online buy 30mg oxycodone online generic for oxycodone .

 10. Gredcoift says:

  clonazepam dose clonazepam 1mg high colazepam buy clonazepam online no rx. zapiz side effects where to buy clonazepam online side effects of clonazepam 2mg buy cipro . zoloft lonazep 0.25 side effects . clonazepam order online where can i buy clonazepam online clonazepam effects buy clonazepam online india clonazepam and depression xanax online

Lasa o replica

web hosting