teststarter.com buy office 2016 key Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outletadobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Trei motive pentru care există blogul go4it.ro

March 2, 2010 | Autor: Liviu Mihai | Categoria: Oficiale | 2,364 Comentarii

logo Dacă spun că acest blog s-a născut din nevoia de comunicare sună ca un clişeu banal. Dar jur că este adevărul gol goluţ. Este nevoia noastră de comunicare alternativă, un tip de comunicare prea directă sau prea personală pentru se potrivi unui site.

Blogul go4it.ro va însemna trei lucruri. Pe de o parte, va fi într-un fel o completare a site-ului şi o cale pentru voi de a afla “inside information” din redacţia go4it.ro.

Când vom primi la test un produs foarte interesant veţi afla imediat de pe acest blog. Veţi şti ce review urmează să fie publicat pe go4it.ro şi veţi putea să ne spuneţi ce aspecte vă interesează la acel produs. Vom putea comunica direct pe marginea produsului şi ne puteţi întreba orice vreţi să aflaţi, inclusiv aspecte care în mod normal nu se regăsesc într-un review publicat pe site. Amănunte care pentru voi contează.

Pe de altă parte, blogul go4it.ro va fi şi o exprimare de jurnalism alternativ. Opinii directe şi prea subiective pentru un site propriu-zis îşi vor face locul pe blog. Vom putea comunica pe teme care, de regulă, nu se regăsesc în articolele de pe site. Subiectele ar putea fi extrem de variate – de la cele mai noi filme apărute la ce site-uri interesante am mai descoperit sau ce te enervează la telefonul tău mobil ori operatorul GSM la care eşti abonat.

În fine, acest blog este un mijloc prin care ne puteţi oferi opiniile şi feedback-ul vostru legate de go4it.ro. Ne puteţi spune ce vă place şi, mai important, ce nu vă place precum şi ce aţi vrea să mai citiţi. Ne puteţi spune exact ce subiecte aţi vrea să fie abordate mai des pe go4it.ro şi pe blog.

Şi, cine ştie, poate se va lăsa şi cu ceva premii pentru cei care participă activ la discuţiile de pe blog.

Etichete:

Comentarii (2,364)