teststarter.com buy office 2016 key Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outletadobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Samsung Nexus S, un nou Google Phone a ajuns în redacția Go4it.ro

January 28, 2011 | Autor: Aurelian Mihai | Categoria: Teasere | 3,431 Comentarii

Samsung Nexus S, reprezentantul noii generații Google Phone a ajuns în redacția Go4IT și se va bucura în curând de un review amănunțit.

Încă de la primul contact, Nexus S impresionează prin aspectul elegant și lipsit de orice muchii sau suprafețe aspre. Totul este finisat în cel mai mic detaliu, iar forma carcasei aleasă pentru o potrivire perfectă în palme.

În timp ce pe partea din față remarcăm ecranul ușor curbat către interior, spatele carcasei este acoperit de un capac din plastic lucios, ce dă telefonului un profil ușor îngroșat în partea de jos.

În ciuda folosirii unui ecran de 4 inch, grosimea telefonului este surprinzător de redusă, nedepășind 10.9 mm în cel mai gros punct al carcasei.

Ecranul Super AMOLED cu rezoluție 480 x 800 pixeli arată foarte bine și dă dovadă de un nivel excelent de contrast, specifică tehnologiei folosite.

Nexus S folosește Android 2.3 și ne întâmpină cu interfața specifică acestui sistem de operare.

Tastatura virtuală este ușor de folosit și cu butoane relativ mari.

Camera foto de 5 MP este destul de promițătoare în ceea ce privește nivelul de zgomot și claritatea imaginilor.

Vă așteptăm în scurt timp pe Go4It.ro pentru un review amănunțit cu Samsung Nexus S.

Alte articole care te-ar putea interesa:

  1. LG Optimus 7, primul telefon cu Windows Phone 7 în premieră la Go4it.ro

Etichete: , ,

Comentarii (3,431)