teststarter.com buy office 2016 key Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outletadobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

LG Optimus 7, primul telefon cu Windows Phone 7 în premieră la Go4it.ro

November 16, 2010 | Autor: Aurelian Mihai | Categoria: Teasere | 2,892 Comentarii

LG-E900, primul telefon cu sistem de operare Windows Phone 7 a ajuns în redacţia Go4IT şi se va bucura în curând de un review complet. După cu arată şi pozele, Optimus 7 este un telefon destul de mare pentru a fi purtat în buzunar, însă ecranul multitouch capacitiv cu dimensiune de 3.8 inch face acest mic neajuns mult mai uşor de trecut cu vederea.

Privit din profil, telefonul este mai suplu decât ne-am fi aşteptat de la un dispozitiv cu dimensiunile sale. Greutatea este însă puţin prea mare pentru confort, chiar dacă pentru asta suntem recompensaţi cu o construcţie solidă. Partea din spate a telefonului este acoperită de un capac din oţel şlefuit, vopsit în aceeaşi nuanţă de negru ca şi restul carcasei. În centrul acestuia găsim obiectivul camerei foto de 5MP şi un blitz cu tehnologie LED. Sub capac se ascunde o baterie Li-Ion de 1500 mAh, o capacitate impresionantă pentru un telefon mobil. În lateral găsim un buton dedicat pentru poze, buton pentru ajustarea volumului şi un conector USB pentru alimentare. Ecranul cu rezoluţie de 480×800 pixeli este bine iluminat şi cu un nivel de contrast excelent, ce pune în valoare interfaţa noului sistem de operare Windows Phone 7. Responsivitatea telefonului este foarte bună, chiar dacă sistemul de operare folosit este la început de drum.

Alte articole care te-ar putea interesa:

  1. Samsung Nexus S, un nou Google Phone a ajuns în redacția Go4it.ro
  2. LG GW620, Androidul mai accesibil ca oricând

Etichete: , , ,

Comentarii (2,892)