teststarter.com buy office 2016 key Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outletadobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Ne distram cu o noua jucarie: un televizor Samsung 3D

April 7, 2010 | Autor: Ionut Popa | Categoria: Noutati | 2,064 Comentarii

Nici nu ma gandeam acum cateva luni, cand am vazut Avatar la IMAX, ca tehnologia 3D va prinde asa de bine la public incat sa ajunga si la mine pe birou in 2010. Ei, nu chiar la mine pe birou, dar la go4it in teste. Suntem in aprilie 2010 si am primit la test un impresionant televizor Samsung LED de vreun metru jumate capabil sa afiseze imagini 3D. Ai nevoie evident de o pereche de ochelari 3D si de o sursa de semnal 3D.

Spre fericirea noastra pachetul primit de la Samsung contine toate ingredientele necesare. Este greu de exprimat in cuvinte cat de bine se vede, dar si pretul de aproximativ 4000 EUR te lasa cu gura cascata. Cu siguranta se vor ieftini in timp televizoarele 3D, cum s-a intamplat si cu LCDTV-urile, care aveau preturi prohibitive acum cativa ani.

Pentru mai multe impresii reveniti pe go4it.ro peste cateva zile, cand vom posta primul nostru review al unui televizor 3D. Pana atunci o poza care face cat 1000 de cuvinte:

Televizorul Samsung 3D

Televizorul Samsung 3D

Etichete: , ,

Comentarii (2,064)