teststarter.com buy office 2016 key Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outletadobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Ajutaţi-l pe Gigel de la Altex să trăiască!

June 30, 2010 | Autor: George Olteanu | Categoria: Noutati | 3,010 Comentarii

Altex comercializează iPhone 4 cu peste 100 de milioane de lei vechi. Dacă preferaţi moneda actuală, spunem 10.000 de lei. Motivul? La prima vedere, am fi tentaţi să credem că e una dintre companiile serios afectate de criză şi încearcă să atragă clienţii printr-o terapie şoc.

Un PR-ist talentat ar spune că “suntem primii care vindem iPhone 4 la peste 100 de milioane”, pentru că tot e la modă să fii primul la orice, mai puţin la calitatea serviciilor oferite.

De vină este Gigel, “specialistul” de la vânzări (sau sales, ca să fim în trend), care a stabilit preţul. Există două variante care motivează decizia lui:

1. A fost dat afară în şuturi, pentru incompetenţă. În acest caz, pentru a-şi recăpăta postul, a promis că va vinde iPhone-ul mai scump , bazându-se pe faptul că în România există destui proşti cu bani.

2. Varianta cea mai probabilă. Este bolnav şi are nevoie de bani pentru operaţie.

În acest sens, propun iniţierea unei noi campanii umanitare online: Gigel de la Altex are nevoie de bani pentru un transplant de creier! Ajutaţi-l cumpărând un iPhone 4!

Etichete: , ,

Comentarii (3,010)