adobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Dell Streak – mai marele telefoanelor din redacţia Go4it.ro

August 25, 2010 | Autor: Daniel Ion | Categoria: Sugestii | 2 Comentarii

Dell StreakPoate că titlul e puţin greşit. Dell Streak nu este în primul rând un telefon. Producătorul vrea să-l promoveze ca o tabletă bazată pe sistemul de operare Android. Butoanele de lângă ecran sunt orientat vertical şi nu orizontal ca la un telefon obişnuit. Asta nu înseamnă însă că Dell Streak nu poate fi pus la ureche ca orice alt smartphone full touch. Singura problemă este data de marimea sa. Aşa cum vedeţi în imaginile de mai jos, el este cu mult mai mare decât un N97 mini şi chiar un iPhone. Dacă vreţi să aflaţi cum se comportă tableta/telefon Dell Streak, disponibilă de curând şi în România, urmăriţi Go4it.ro.

Dell Streak

Dell Streak

Dell Streak

Comentarii (2)

  1. Emil says:

    Este şi mai lat dar şi mai subţire. Îi numai bun pentru accesat internetul la maxim. Ca să faci apeluri nu prea stă bine în mână mai ales dacă este o domnişoară cea care îl deţine. :)

  2. [...] comparaţie am pus tableta/telefon alături de două smartphone-uri. Imaginile le găsiţi pe blogul Go4it. Mai jos puteţi viziona un clip scurt cu modul de lucru al lui Dell Streak. Testul în detaliu al [...]

Lasa o replica

web hosting