adobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Cine mai apreciază televizoarele HD? Caracatiţele, desigur!

March 15, 2010 | Autor: Daniel Ion | Categoria: Fun | 0 Comentarii

Caracatiţele sunt pretenţioase atunci când vine vorba de televizorul din dotarea acvariului. După ce oamenii de ştiinţă s-au chinuit 10 ani să le facă să reacţioneze la imagini în mişcare cu alte creaturi marine, prezentate pe un televizor cu tub cinescop, simpla înlocuire a sa cu un LCD TV HD a dat rezultate instantanee. Dacă până acum crabii standard definition erau ignoraţi total, cei HD au fost atacaţi imediat. De asemenea, imaginile HD cu alte cefalopode mai mari au fost ca un film horror pentru subiectul nostru.

Trecând la lucruri serioase, se pare că cele 24 de cadre pe secundă ale televiziunii standard definition nu sunt de-ajuns pentru ochii complecşi ai caracatiţele. Trecerea la televiziunea HD cu 60 de cadre pe secundă a fost esenţială pentru test şi a determinat o reacţie din partea a 31 de caracatiţe. Un alt rezultat al studiului a fost lipsa se consistenţă a comportamentului cefalopodelor. Ele se comportau diferit în zile diferite, uneori fiind foarte agresive, iar alteori prea sfioase în aceeaşi situaţie. Lipsa de personalitate a fost legată într-o oarecare măsură de creierul mai mare decât al altor vieţuitoare marine de dimensiuni simlare.

Ochi de caracatita

Morala: dacă sunteţi singuri şi deţineţi un televizor full HD, cumpăraţi-vă o caracatiţă ca să aveţi cu cine să urmăriţi emisiunile preferate.

Etichete: , ,

Lasa o replica

web hosting