teststarter.com buy office 2016 key Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outletadobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

CeBIT 2010 – un fel de CES, dar mai mic şi la Hanovra

March 3, 2010 | Autor: Daniel Ion | Categoria: Noutati | 2,984 Comentarii

În primele luni ale fiecărui an au loc două evenimente importante pentru industria IT, CES-ul din Las Vegas şi CeBIT-ul din Hanovra. Dacă primul este găzduit de cel mai bling-bling oraş din Statele Unite şi împrumută ceva din atmosfera metropolei, al doilea a fost adoptat de nemţii sobri şi calculaţi. Cine are posibilitatea să ajungă acolo, cu sponsorizare sau fonduri proprii, va putea admira o bună parte din gadget-urile şi jucăriile prezentate în ianuarie la CES. Vor fi însă şi noutăţi, cum ar fi noua serie C de telefoane de la Nokia sau ultimele portabile Asus din seria N. Dacă ar fi să ne amintim de un eveniment notabil din ultimii ani legat de CeBIT acesta ar fi raziile poliţiei din 2008. 51 de producători, majoritatea din marea Chină, au fost pârâţi la poliţie de cei cărora le-au copiat gadget-urile. Foarte multe produse au fost confiscate în urma acuzaţiilor de încălcare a drepturilor oferite de brevet. Anul acesta se pare că atmosfera este mai relaxată. O companie s-a prezentat fără jenă cu două netbook-uri aproape identice cu un MacBook şi un Sony VAIO.

Schiţa pavilioanelor de la CeBIT 2010

Schiţa pavilioanelor de la CeBIT 2010

Printre produsele care ar putea să iasă cel mai mult la rampă cu ocazia acestui târg se numără tabletele şi tablet PC-urile. Ele sunt o încercare a producătorilor majori şi nu numai de-a oferi un răspuns la iPad şi de-a oferi un suflu proaspăt pieţei de PC-uri cu o serie de produse oarecum ingnorată până acum. Pe site vom încerca să ţinem pasul cu noutăţile prezentate la CeBIT 2010, deşi nu ne va fi uşor.

Etichete: ,

Comentarii (2,984)