teststarter.com buy office 2016 key Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outletadobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Big Bang Reloaded, pentru a câta oară?

March 24, 2010 | Autor: George Olteanu | Categoria: Noutati | 3,144 Comentarii

Pe 30 martie are loc un nou experiment la Geneva. LHC-ul va reporni, particulele se vor ciocni, iar cercetătorii speră ca din această coliziune să rezolve marele mister al naşterii Universului. Placa asta am mai ascultat-o de nenumărate ori şi nici nu ştiu de ce vă mai plictisesc şi pe voi cu asemenea ştiri.

Este evident că rezolvarea unei probleme precum apariţia Universului nu se poate face câtă vreme oamenii încă mai au dubii cu privire la apariţia unor obiecte suspecte pe cer sau a unor noi specii de omizi verzi-albăstrui.  Să pretinzi că vrei să descoperi originile unui lucru atât de complex în aceste condiţii mi se pare chiar infantil. Unde mai pui că faimosul dispozitiv a clacat de “nşpe” mii de ori şi s-a dovedit vulnerabil până şi în faţa firimiturilor de pâine scăpate de o pasăre în interior.

Nu am nimic împotriva cercetărilor, dar sunt convins că până la descoperirea Universului mai sunt multe alte lucruri rămase nerezolvate chiar aici pe Pământ.

Etichete: , , ,

Comentarii (3,144)