adobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Big Bang Reloaded, pentru a câta oară?

March 24, 2010 | Autor: George Olteanu | Categoria: Noutati | 6 Comentarii

Pe 30 martie are loc un nou experiment la Geneva. LHC-ul va reporni, particulele se vor ciocni, iar cercetătorii speră ca din această coliziune să rezolve marele mister al naşterii Universului. Placa asta am mai ascultat-o de nenumărate ori şi nici nu ştiu de ce vă mai plictisesc şi pe voi cu asemenea ştiri.

Este evident că rezolvarea unei probleme precum apariţia Universului nu se poate face câtă vreme oamenii încă mai au dubii cu privire la apariţia unor obiecte suspecte pe cer sau a unor noi specii de omizi verzi-albăstrui.  Să pretinzi că vrei să descoperi originile unui lucru atât de complex în aceste condiţii mi se pare chiar infantil. Unde mai pui că faimosul dispozitiv a clacat de “nşpe” mii de ori şi s-a dovedit vulnerabil până şi în faţa firimiturilor de pâine scăpate de o pasăre în interior.

Nu am nimic împotriva cercetărilor, dar sunt convins că până la descoperirea Universului mai sunt multe alte lucruri rămase nerezolvate chiar aici pe Pământ.

Etichete: , , ,

Comentarii (6)

 1. bogdan says:

  foarte obiectiva critica, mi-a placut! bravo;)

  (obs: cam scartaie site-ul)

 2. soad says:

  faza cu nastererea universului ii doar o chestie preluata de presa. defapt ei vor sa studieze anumite fenomene ce se presupun ca au avut loc si la nasterea universului. daca ne-am lua dupa autor am fii ramas si acuma in evu mediu.

 3. Mihai N. says:

  Mi se pare o idee stupida sa consideri ca “mai sunt multe alte lucruri rămase nerezolvate chiar aici pe Pământ” la fel de bine poti sa zici ca mai sunt multe lucruri de descoperit pe uscat si de ce ar trebui sa intram in mari si oceane si sa cercetam viata marina si ce se mai cerceteaza pe acolo.

  Si da aparatele clacheaza din cauza unor lucruri mici si la prima vedere stupide cum ar fi firmiturile.
  Ia vezi dupa 1 an 2 de functionare calculatorul tau nu devine mai galagios din cauza firicelelor de praf si scamelor prinse in ventilator? Sa nu mai vb de memoria care e mai lenta tot din cauza particulelor fine de praf care face rezistente intre contacte.

 4. Lukas says:

  Aceasta masinarie daca pot sa o numesc asa deoarece are sute de componente….va fii cunoscuta in istorie ca primul “prototip” primitiv pentru a realiza o masina a timpului.

 5. Marius P. says:

  Murim inainte de Pasti? :) )))

 6. Nick says:

  Eu cred cu tărie (cam 70% alcool) , ca acolo se testează noi arme foarte utile împotriva extratereştrilor care ne vor invada inevitabil până în Crăciun…
  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lasa o replica

web hosting