adobe premiere trials Cheap Soft Downloads what happen to microsoft office word

Asus G53J – o premieră naţională pe Go4it.ro!

October 12, 2010 | Autor: Daniel Ion | Categoria: Sugestii | 10 Comentarii

Când prezentam modelul G73 la începutul anului ne gândeam că Asus trebuie să lanseze şi o versiune mai mică a monstrului cu carcasă neagră mată. Producătorul taiwanez a aşteptat se pare lansarea plăcilor video mobile de la Nvidia bazate pe Fermi. Acestea fiind spuse, vă prezentăm pe scurt momentan laptopul Asus G53J. Principalele sale atuuri sunt:

- placa video Nvidia GeForce GTX 460M

- ecranul cu frecvenţa de 120 Hz, compatibil cu Nvidia 3D Vision

- procesor Intel Core i7-720QM ajutat de 8 GB DDR3

- 1,5 TB pentru stocare, pe două harddisk-uri

- ochelari 3D Vision în pachet

Asus G53J

Asus G53J in teste la Go4it.ro

Este greu de crezut că un laptop precum Asus G53J poate avea şi unele probleme, însă am decoperit câteva în primele ore în care l-am avut pe birou. Pentru mai multe detalii va trebui să aşteptaţi testul. Dacă vreţi să vedeţi de unde a plecat această serie de laptopuri pentru jocuri de la Asus, vă recomandăm lecturarea testului realizat cu modelul de 17.3” Asus G73.

Fantele pentru ventilatie ale lui Asus G53J

Asus G53J, în premieră naţională

Ochelarii 3D Vision incluşi în pachet

Tastatura este iluminată

Alimentatorul

Ce găsim în carcasă

Comentarii (10)

 1. [...] În premieră naţională, Go4it.ro are plăcerea să vă prezinte laptopul pentru jocuri Asus G53J. Acesta este fratele mai mic al lui Asus G73 pe care l-am testat la începutul anului. El se laudă cu un ecran cu frecvenţa de 120 Hz, compatibil cu 3D Vision de la Nvidia şi placa video GeForce GTX 460M. Pentru un scurt teaser, accesaţi blogul Go4it.ro. [...]

  • Ana says:

   Aveti idee cand o sa ajunga in Romania configuratiile mai ieftine G53JW, de exemplu cu i5, 4 GB RAM, 1366×768 display, 1 HDD?

 2. Ciprian says:

  S-o crezi tu ca ecranul este de 15.4″, nu mai se fac asa de pe vremea lui Ceausescu.

 3. Ciprian says:

  Foarte slab reviewul initial, poate reveniti cu macar un video de 10 minute. Observ si ca ati primit modelul cu procesorul inferior…sau asa vin pe 120Hz…as vrea sa vad modelul 740QM…oricum acel model costa 1500$, daca va fi adus la noi nicio sansa sa dea pe langa acel pret. Numai bine.

 4. daniel-go4it says:

  Cirpian, ai dreptate in legatura cu diagonala ecranului. Este de 15.6″. Nu cred ca i7-740QM este un procesor inferior, tinand cont ca in lista de CPU-uri potentiale de pe site-ul oficial avem atat Core i5, cat si Core i3. Eu cred ca am primit una din versiunile de top. Nu am facut un clip de 10 minute pentru nu era cazul. Acesta s-a dorit a fi un teaser pentru testul pe care-l vom publica in cateva zile pe site.

 5. Ciprian says:

  Ai gresit iar….740qm este superior, voi ati primit 720qm. Astept reviewul vostru.

 6. [...] s-a petrecut săptămâna trecută şi aveţi drept dovadă pozele şi scurta prezentare video de pe blog. Acum a venit momentul să vorbim mai pe larg despre un laptop care ar putea mulţumi chiar şi cei [...]

 7. Foarte slab reviewul initial, poate reveniti cu macar un video de 10 minute. Observ si ca ati primit modelul cu procesorul inferior…sau asa vin pe 120Hz…as vrea sa vad modelul 740QM…oricum acel model costa 1500$, daca va fi adus la noi nicio sansa sa dea pe langa acel pret. Numai bine.

 8. [...] pe care poate nu le stiai… Posted: January 6, 2011 by danrazwan in tu stiai???? 0 ASUS Eee Slate EP121 reuşeşte să acomodeze un procesor Intel Core i5şi drive SSD în formatul [...]

Lasa o replica

web hosting